Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θριάμβευσε πάλι ο Υπουργός μας!

Απελάσεις γυναικών φορέων του AIDS, προανήγγειλε χθες ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε ημερίδα για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Ο Α.Λοβέρδος χαρακτήρισε μεγάλο το πρόβλημα της πόλης στην αδήλωτη παράνομη πορνεία και αναφέρθηκε στη σχέση της με την αύξηση των κρουσμάτων.»Η μετάδοση-είπε-γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια»....
Από τους 620 οίκους ανοχής και studio οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα τα 1.200 είναι δηλωμένα, ανέφερε ο υπουργός Υγείας. Σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, όπως είπε, δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα στοιχεία για την παράνομη εκπόρνευση καθώς «εγείρεται θέμα δημόσιας υγείας». Για να καταλήξει: «Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς»!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΑΙΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ "ΕΠΙΒΙΩΣΗ"

Για την «Επιβίωση», αλλά και για την καθημερινή μας επιβίωση τις μέρες, που ζούμε:
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ!
          Με τον πιο εμφατικό τρόπο επιβεβαιώθηκε σήμερα η παραπάνω ρήση του κινήματος των ακτημόνων της μακρινής(;) Βραζιλίας. Η αστυνομία –μετά από μήνυση της Καθολικής Εκκλησίας- εκκένωσε το πρωί την κατάληψη στέγης «Επιβίωση», προσαγάγοντας μάλιστα τους/τις ενοίκους της, μεταξύ των οποίων και ένα 8χρονο κοριτσάκι. Ένας από τους μεγαλύτερους θεσμικούς καπιταλιστές του πλανήτη «κλώτσησε» απάνθρωπα άστεγους ανθρώπους, που είχαν βρει καταφύγιο σε ένα έρημο και –για χρόνια αχρησιμοποίητο- κτήριό της. Προφανώς θα συνεχίσει να... προσεύχεται υπέρ τους. Αν και φάνηκε ότι ο μοναδικός θεός που αναγνωρίζει επί της γης είναι η ιδιοκτησία (της).