Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Εκπληκτικές προσφορές- Ανασφάλιστοι 10 ευρώ, τουρίστες 20 ευρώ και κάθε ακτινογραφία 10 ευρώ(Ygeianet)
 Φαίνεται πως ορισμένοι Διοικητές έχουν εκτροχιαστεί.
Δικά του τιμολόγια έκοψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου στο αυτόνομο κρατίδιο της Κατερίνης και ζητά επιτακτικά από τους υπηκόους να τα εφαρμόζουν.
 Μάλιστα ο Διοικητής κ. Φαρμάκης είναι ιδιαίτερα φαρμακερός στις τιμές και απειλεί ότι οι ασυνεπείς ασθενείς θα έχουν πρόβλημα, χωρίς όμως να το προσδιορίζει, προφανώς για ν΄ αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ώστε είτε να εκτοπίζονται, είτε να τιμωρούνται με 20 ραβδισμούς και στην εσχάτη των περιπτώσεων εάν είναι υπότροποι να ανασκολοπίζονται.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  

Σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης, οι ανασφάλιστοι πολίτες και οι αλλοδαποί θα πρέπει να πληρώνουν το ποσό των 10 ευρώ και οι τουρίστες το ποσό των 20 ευρώ, καθώς όπως υποστηρίζει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επισκέπτονται την χώρα μας με πρόσχημα τον τουρισμό για να εξετάζονται δωρεάν.
Σχετικά με τους ασφαλισμένους, αναφέρει πως το ποσό των 5 ευρώ εφαρμόζεται στα τακτικά και όχι στα επείγοντα ιατρεία. «Έχω λάβει εντολή από το υπουργείο να προασπίζω το δημόσιο συμφέρον και αυτό κάνω. Το μπάχαλο αυτό θα τελειώσει εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Φαρμάκης.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης δεν γνωρίζει αν υπάρχουν αντιδράσεις, όμως  όπως ισχυρίζεται  το πρόβλημα θα το έχουν οι ασυνεπείς.
Δείτε κάνοντας κλικ εδώ και τη νεώτερη απόφαση του κ. Φαρμάκη βάσει της οποίας οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα πληρώνουν 10 ευρώ κάθε ακτινογραφία!
Πληροφορίες αναφέρουν πως Διοικητής παρακείμενου Νοσοκομείου μελετά σε συνεργασία με τους Ξενοδόχους της περιοχής να ορίσει το τιμολόγιο της ακτινογραφίας στα 9,90 ευρώ, ώστε να προσελκύσει πελατεία τουριστών στους οποίους οι ξενοδόχοι προσφέρουν δωμάτια στα 39,9 ευρώ.
                 Ygeianet
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου